Over Ons!

MDMP, dé partner voor het ontwikkelen van jouw website of webshop

Het ontstaan van MDMP

Het bedrijf MDMP is opgericht door Mathias Daeleman (23 jaar), ook wel gekend als DJ Matlion.

MDMP is ontstaan tijdens de Corona-lockdown in 2020 doordat alle activiteiten als dj wegvielen. 

 

Omdat de ondernemingszin nog steeds hevig aanwezig was en Mathias ook zijn eigen website voor DJ Matlion creëerde is hij zich hier verder in beginnen verdiepen. 

Zo was zijn eerste project een directe uitdaging, namelijk een webshop bouwen voor Viva La Vida Juwelen en Modeaccessoires, de zaak van zijn mama, in combinatie met een informatieve website en koppelingen naar andere websites onder het gamma van Viva La Vida

Dit project verliep met succes en de beslissing werd gemaakt, Mathias wou en ging hier verder in gaan. 

Na hier en daar onder kennissen de interesse in het websites bouwen te laten vallen zijn de eerste klanten binnengekomen. 

Dit gaf Mathias een boost om het ontwerpen van websites en webshops ook in een eigen bedrijf te gieten met eigen naam en logo, los van het dj gedeelte. 

Deze eerste klanten kunnen dus verantwoordelijk gesteld worden voor de geboorte van MDMP, waarvoor dank! 

Over Mathias

Mathias is jong, 23 jaar die momenteel werkzaam is in de voedingssector na een studie Voedings- en Dieetkunde. De interesse voor deze richting zit er al van kleins af aan in na zijn deelname aan Junior Masterchef in 2012 waar hij in de finale belandde.  

Daarnaast heeft Mathias ook nog enkele hobby’s. Zo was hij leiding bij de scouts van Hofstade en lid van de Aalsterse studentenclub Caepa Vestigia, presentator op de Aalsterse carnavalsradio Oilsjt Mjoezik en zet hij naast het plaatjes draaien als DJ Matlion ook graag eens een stapje in de wereld met zijn kameraden. 

De visie van MDMP

Bij MDMP uit Aalst zetten wij ons 100% in op de tevredenheid van onze klanten.

Zo gaan we samen met de klant aan de slag om een website of webshop naar wens te bouwen. 

Eerst wordt er gekeken naar wat de klant juist wil, en welke stijl ze in gedachten hebben. Nadien gaan wij hiermee aan de slag. 

Op basis van de gekregen informatie maken wij een eerste ontwerp die we nadien samen met de klant overlopen. Dan is er ruimte voor opmerkingen en aanpassingen die de klant graag anders zou zien. Uiteindelijk komt men zo samen aan een eindresultaat, die volledig aan de wensen van de klant voldoet.

Bij MDMP draait alles om eerlijkheid. MDMP is een klein bedrijf opgericht door Mathias die nog student is. Hierdoor is MDMP continu aan het evolueren en kennis aan het bijschaven. Dit zorgt er mee voor dat de prijzen redelijk gehouden kunnen worden. Ook zal men op gebied van webhosting de prijs per klant afzonderlijk gaan bepalen. Op deze manier betaalt u enkel voor wat u écht nodig heeft en blijven onnodige kosten achterwege. 

Mathias Daeleman

Oprichter

Mathias is de oprichter van MDMP. Samen met hem ga je aan de slag opweg naar jouw op maat gemaakte website!

MDMP Portfolio

Aalst Taxi Drive

Website-viva-la-vida

Viva La Vida

De Botaniekenhof

Website-DJ-Matlion

DJ Matlion