Hosting door MDMP

Bij MDMP uit Aalst kan je naast het ontwerpen van jouw website ook terecht voor jouw domeinbeheer en het hosten van jouw website. Een hosting is essentieel voor jouw website, zonder hosting kan jouw website niet online geplaatst worden. 

Bij MDMP worden onze hostingpakketten op maat gemaakt, eerst wordt er gekeken naar wat je juist allemaal op jouw website wil plaatsen en op basis hiervan wordt de prijs voor de hosting bepaald.

Op deze manier betaal je nooit te veel voor wat je werkelijk nodig hebt!

Wat zit er allemaal in de hosting van MDMP?

Bij MDMP is de hoeveelheid opslag die je nodig hebt een van de parameters om de prijs van jouw hosting te bepalen. 

Samen bekijken we wat je allemaal op jouw website/webshop wil zetten. Afhankelijk van de hoeveelheid en soort bestanden wordt jouw prijs bepaald. 

De snelheid van jouw site is afhankelijk van het dataverkeer dat gegenereerd wordt. 

Dit wil zeggen dat hoe meer bezoekers je op jouw website krijgt per maand, hoe meer dataverkeer er nodig zal zijn. 

Bij MDMP bekijken we met jou als klant wat je verwacht van het aantal bezoekers op jouw website en maken op basis hiervan jouw pakket.

Bij een eigen zaak met een website/webshop horen natuurlijk ook eigen e-mail adressen!

Denk maar aan een e-mail waar mensen info op kunnen vragen, offertes aanvragen, contact opnemen of voor elke werknemer een eigen e-mailadres van het werk, dit is allemaal mogelijk.

Niemand wil natuurlijk meemaken dat zijn of haar website verloren gaat na de vele uren tijd en investeringen. 

Daarom wordt er bij MDMP dagelijks een back-up gemaakt van jouw website die 30 dagen lang wordt bewaard. Op deze manier kan jouw site terug gezet worden in geval van een technische fout.

Het hebben van een SSL-certificaat “het slotje bovenaan de site” heeft tal van voordelen.

Dit staat in voor de veiligheid van jouw site. Zo hebben hackers minder kans om het verkeer af te tappen en kunnen bezoekers van jouw website/webshop veilig een aankoop doen of hun contactgegevens achterlaten. 

Bovendien zorgt het hebben van een SSL-certificaat voor vertrouwen bij jouw bezoekers. Ook zorgt het ervoor dat jouw website/webshop een hogere positie krijgt in de zoekresultaten.

Wanneer je kiest voor de hosting van MDMP krijg je van ons het SSL-certificaat gratis. 

Bij MDMP zetten wij 100% in op de tevredenheid van onze klanten.

Bij problemen kan je ons altijd contacteren, wij proberen dan met veel plezier jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen. 

pexels-brett-sayles-5050305
Hosting
door MDMP
Prijs op aanvraag
Opslagruimte
Dataverkeer
Eigen e-mailadressen
Back-ups
Gratis SSL-certificaat

Eerste domeinnaam inbegrepen!

In de hostingpakketten van MDMP is jouw eerste .be domeinnaam inbegrepen!
Wens je meerdere domeinnamen te registreren?
Neem dan contact op met ons voor de huidige tarieven.

Controleer hier de beschikbaarheid van jouw toekomstige domeinnaam:

Voordelen van hosting door MDMP

Aangepaste opslagruimte

Bij MDMP wordt de hoeveelheid opslagruimte bepaald aan de hand van wat je echt nodig hebt. Hierdoor betaal je enkel voor wat je écht nodig hebt.

Ondersteuning

Bij MDMP zetten wij 100% in op de tevredenheid van onze klanten. Bij problemen kan je ons altijd contacteren, wij proberen dan met veel plezier jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Beveiliging

Bij MDMP geven wij al onze hostingklanten een gratis SSL-certificaat. Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid van de site maar geeft bezoekers ook vertrouwen.

Snelheid!

Bij MDMP bepalen we de hoeveelheid dataverkeer op bais van wet je nodig hebt. Hierdoor is de snelheid van jouw website gegarandeerd!